vlnr: Matthijs van der Beek (ZonnaCare), Oscar (cliëntje Zonnacare), Pieter Jaarsma (initiatiefnemer kookboek) , Annemiek Bernhard (ZonnaCare)
vlnr: Matthijs van der Beek (ZonnaCare), Oscar (cliëntje Zonnacare), Pieter Jaarsma (initiatiefnemer kookboek) , Annemiek Bernhard (ZonnaCare)

Persbericht Dolders Kookboek voor kinderhospice ZonnaCare

Den Dolder krijgt haar eigen kookboek om kinderhospice ZonnaCare te steunen! De samenstellers van het kookboek vragen de inwoners van Den Dolder en omgeving hun lievelingsrecepten aan te leveren. De volledige opbrengst van de verkoop van het kookboek gaat naar Kinderhospice ZonnaCare uit Den Dolder. Door medewerking aan het kookboek draagt u dus mee aan de levenskwaliteit van zorgintensieve kinderen. Wie voor 1 oktober een recept instuurt, maakt kans opgenomen te worden worden in het plaatselijke kookboek. In dit bijzondere kookboek treft u veel heerlijke en bijzondere recepten aan. Ongetwijfeld zullen ze leiden tot inspiratie om eens wat anders op tafel te zetten. Dit kookboek heeft een bijzonder karakter omdat aan ieder recept een persoonlijk verhaal gekoppeld is. Grappige anekdotes over de herkomst van een recept wisselen zich af met persoonlijke verhalen. U maakt kennis met andere generaties en andere culturen. Zo ontmoet u als het ware steeds weer andere inwoners van Den Dolder in uw keuken! Op de website www.dolderskookboek.nl staat een formulier om uw recept in te leveren. Lever vandaag online uw recept nog in en en steun Kinderhospice ZonnaCare!

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden