Foto: Mel Boas

Save the date: Startersdag Zeist 25 september op het Gemeentehuis van Zeist

Gemeente Zeist, Rabobank en Interpolis organiseren samen met Startersdagen.com een gratis Startersdag op woensdag 25 september. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle startups.

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want er wordt veel tijd en energie in gestoken. Daarom brengt Startersdagen.com starters en ervaren ondernemers en bedrijven bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie.

Programma

Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een keynote speaker halverwege, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Tijdens het voorprogramma kunnen starters laten zien hoe bijzonder zij zijn door de ogen van anderen, in het imago spel. Want wat zegt een eerste indruk over jou? Berna de Jong geeft tips en tricks om jezelf zo goed mogelijk te presenteren en tegelijkertijd te netwerken met gelijkgestemden. Daarnaast is het mogelijk 'toets je haalbaarheid sessies' bij te wonen, waarin startende ondernemers kort pitchen over hun ideeën en feedback van experts ontvangen.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via https://startersdagen.com/zeist2019.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden