Spectaculaire opening terras Golfclub Bunnik

Zondag 1 september zal het nieuwe terras van Golfbaan Kromme Rijn worden geopend tijdens een spectaculaire 'Beat the Pro'-wedstrijd. De opening markeert een groot aantal aanpassingen en vernieuwingen van de baan die in de afgelopen jaren zijn doorgevoerd, nodig om de veranderingen in de golfsport het hoofd te kunnen en bieden. Een van de belangrijkste ontwikkelingen hierin is de zorg voor de natuur, wat bij de golfbaan Kromme Rijn als GEO-gecertificeerde baan hoog in het vaandel staat.

Prachtig uitzicht

Het terras, op de eerste verdieping van het clubhuis, is bijna twee keer zo groot geworden en geeft nu uitstekend uitzicht op de baan, met name op de laatste Hole 9. De 'Beat the Pro'-wedstrijd zal dan ook vanaf een tijdelijke tee op een podium van het terras naar de green van hole 9 worden gespeeld. Er is een mooie prijs te verdienen: de winnares en winnaar wacht een weekend in een BMW, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor EKRIS Zeist. De opening wordt verricht door Ton Vreman, directeur van De Brakel Holding BV, eigenaar van de golfbaan. Golfschool Kromme Rijn levert de Pro's die verslagen moeten worden. Het hele evenement is tevens de afsluiting van de jaarlijkse clubkampioenschappen Matchplay.

GEO-certificering

Golfbaan Kromme Rijn is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Er is een nieuw beregenings-systeem aangelegd waarmee de grond ook van natuurlijke mest- en voedingsstoffen kan worden voorzien. Onder leiding van een golfbaanarchitect zijn er betere zichtlijnen gekomen, nieuwe bunkers aangelegd, afslagplaatsen vernieuwd en is de algemene staat van onderhoud weer op topniveau. En het werk is nog niet klaar. Ook in de komende jaren wordt nog een aantal aanpassingen aan de baan uitgevoerd die haar nog uitdagender zullen maken. Natuurlijk is dit alles gedaan onder de strenge voorwaarden van de GEO-Certificering van de NGF en in overeenstemming met het convenant tussen De Brakel, NMU en gemeente Bunnik.

Welkom

U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom op het 'Beat the Pro'-evenement, net als tijdens de finale van het clubkampioenschap Matchplay. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Annette Breeuwer via annette@krommerijn.nl.

Meer berichten