Medewerker Karel van Delft, wonende te Zeist, is 50 jaar in trouwe dienst

Op 18 augustus 1969 is de heer Karel van Delft op 15 jarige leeftijd bij Autajon Labels, toen nog Correct etiketten B.V. genaamd en gevestigd in Zeist (opgericht in april 1964), begonnen als medewerker in de productie van zelfklevende etiketten op de rol. In al die jaren heeft hij zich weten op te werken tot Teamleider Productie. Gisteren was de heer Van Delft 50 jaar in dienst van ons bedrijf dat eind 2013 vanaf de Johan van Oldenbarneveltlaan 16 te Zeist verhuisd is naar de Demkaweg 20 in Utrecht. Tijdens de verhuizing is ook de naam van ons bedrijf gewijzigd in Autajon Labels Nederland B.V.

Vandaag, maandag 19 augustus 2019, hebben alle 82 medewerkers bij dit heugelijke feit met elkaar in Utrecht stil gestaan, waarbij de Algemeen Directeur de heer Peter R. de Vries een korte toespraak heeft gehouden om de heer van Delft en zijn gezin hartelijk te bedanken voor zijn getoonde tomeloze inzet, geduld en het getoonde vertrouwen in al die jaren in onze onderneming. De heer Van Delft heeft gedurende zijn werktijd altijd iedereen intensief gemotiveerd en ook dagelijks aan iedereen medegedeeld; "Ga altijd elke dag fluitend naar je werk en zingend naar huis". De heer Van Delft heeft in die 50 jaar ontzettend veel ervaringen opgedaan in de grafische industrie, die met name de laatste jaren ontzettend onderhevig is geweest aan allerlei innoverende technische wijzigingen, waarbij steevast zijn ervaring in de zelfklevende etiketten industrie optimaal benut wordt om de nieuwe generatie technische vakmensen te begeleiden. Het opleiden van nieuwe opkomende grafische vakmensen, waaraan er in onze interessante en leuke industrie op dit moment een groot te kort in is. In de 2e helft van 2020 hoopt de heer Van Delft volop te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

Waar kom je dat vandaag de dag nog tegen, 50 jaar in trouwe dienst bij dezelfde werkgever, wij alle 82 medewerkers zijn trots op hem en zeer onder de indruk over zijn nooit aflatende motiverende enthousiasme, dat wij dagelijks met hem mogen ervaren. Peter de Vries, Managing Director

Meer berichten