Het filiaal van Damp-e in Zeist.
Het filiaal van Damp-e in Zeist. (Foto: Damp-e)

ADVERTORIAL: Kom ook naar de Damp-e e sigaret speciaalzaak in Zeist

ADVERTORIAL

Goed nieuws voor alle mensen die de overstap willen maken van de normale sigaret naar de elektrische sigaret, bij Damp-e is het aanbod de laatste weken flink uitgebreid. Deze winkel is the place to be voor alle mogelijke e sigaretten en toebehoren. In het centrum van Zeist kun je zelf een kijkje nemen bij deze winkel, een winkel waar de klant altijd weer centraal zal staan. Dit maakt hen dan ook dé plek voor de aanschaf van jouw eerste elektrische sigaret. Wat staat je nu eigenlijk te wachten bij binnenkomst van ons Damp-e filiaal in Zeist? Daar ga je vandaag achter komen!

Persoonlijk advies – oog voor de klant

Bij Damp-e vinden ze het ontzettend belangrijk dat je voorzien bent van een aankoop waar je voor een lange tijd mee voorruit kunt. Dit is goed terug te zien in de persoonlijke aandacht die ze stoppen in het proces. Van adviezen over de meest lekkere smaakjes tot aan tips en tricks voor de aanschaf van jouw eerste e sigaret. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen bij jouw aankoop, deze persoonlijke insteek maakt Damp-e een zeer bijzondere winkel om langs te gaan.

Een enorm aanbod aan e smoke producten

Als we zeggen dat deze winkel een groot assortiment heeft dan zou dit een understatement zijn, voor een groot aanbod ben je bij dit filiaal van Damp-e namelijk aan het juiste adres. Je kunt vrijwel alle mogelijke soorten producten vinden. Van e elektrische sigaretten tot aan alle mogelijke toebehoren. Dit grote aanbod zorgt ervoor dat het een stuk eenvoudiger is om een keuze te maken. Ga jij voor de Nederlandse e liquid? Of ben je op zoek naar een POD van Vype? Er zijn zoveel verschillende keuzes die je kunt maken dat je als klant niets tekort zal komen.

Dit grote aanbod maakt het ook nog eens mogelijk om te experimenteren en om jouw elektrische sigaret elke keer weer te verbeteren. Zo is het bij Damp-e mogelijk om op zoek te gaan naar de mods. Dit zijn speciale onderdelen die jouw elektrische sigaret naar het volgende niveau kunnen tillen. Groot voordeel van onze winkel is dat je het eerst even met eigen ogen kunt zien, zo zie je precies of het aansluit bij wat jij in gedachten had. Op die manier zal je nooit meer een miskoop maken.

Kom eens langs bij ons in Zeist!

Je kunt natuurlijk altijd een keer binnenlopen bij ons filiaal in Zeist. Op die manier kan je zelf ontdekken wat we je allemaal te bieden hebben. Door samen met onze werknemers te bekijken welke producten er aansluiten bij wat je zoekt zal je binnen no time voorzien zijn van alles wat je maar nodig hebt. ook voor tips voor het afbouwen van jouw nicotine inname ben je aan het juiste adres, wij kunnen je altijd helpen om deze stap wat makkelijker te maken.

Meer berichten