Supermarkt helpt mee

Als welzijnswerker en vrijwilligerscoördinator van Woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide, ben ik op pad gegaan naar Albert Heijn Kerckebosch met een missie. We hadden de glazenwassers gepland op 26 en 27 augustus bij Vredenoord te komen en er was mij gevraagd om vrijwilligers te zoeken om de glazenwassers te helpen met het leeghalen van vensterbanken van bewoners, zodat de wassers hun werk sneller konden doen. Eigenlijk moest het ook niets kosten.

Dat vergt wat creativiteit, want je wilt de mensen die zich aanmelden ook wel laten weten dat hun inzet zeer gewaardeerd wordt. Nu zegt AH altijd dat hij op de kleintjes let en ons woonzorgcentrum hoort daar volgens mij ook bij. Dus ben ik naar AH Kerckebosch gegaan met een brutale vraag of zij iets konden missen voor deze bijzondere mensen. En zoals u ziet heeft AH dit met liefde gedaan. Er was iets lekkers voor bewoners en een heerlijk doosje Merci voor de vrijwilligers en mantelzorgers die zich hadden aangemeld om mee te helpen. Inmiddels zijn de ramen weer kraakhelder en de bewoners en vrijwilligers blij met hun traktaties. Wij zijn altijd erg blij met de inzet van vrijwilligers en laten dat ook regelmatig weten. We hebben gelukkig een aardige groep vrijwilligers in ons huis maar er is nog steeds plaats voor mensen met het hart op de goede plaats. Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact op met Els Schuitevoerder. Vrijwilligerscoördinator en welzijnswerkster. Bellen mag, maar mailen ook: e.schuitevoerder@vredenoord.nl of 030-6931665.

Meer berichten