Goede start Volleyballers VC Kromme Rijn

De heren van VC Kromme Rijn in de Zeister Volleybal Competitie zijn uitstekend uit de startblokken gekomen in het nieuwe seizoen. Tegen Spirit uit Driebergen werd een klinkende 3–0 overwinning behaald in sporthal De Lindenhof in Odijk.

Het mannenteam in de najaarscompetitie heeft zich danig geroerd op de transfermarkt tijdens de zomermaanden. Lies–Jan en Peter zijn het team komen versterken. En Martin is weer teruggekeerd na een jaar afwezigheid. Deze impuls was duidelijk merkbaar tijdens de wedstrijd van afgelopen donderdagavond in Odijk.

Van meet af aan waren de mannen goed bij de les. Prima passing naar de spelverdelers die hun taak eveneens goed vervulde. Dit leidde tot mooie aanvallen waarmee veel directe punten werden gescoord. Het team wist dit spelnivo vast te houden en zo kwam 25–15 , 25–16 en 25–17 op het scorebord. De 3–0 winst was een feit.

Het seizoen bij VC Kromme Rijn is weer begonnen. De dames en heren competitie trainen op maandagavond in Sporthal De Lindenhof in Odijk om 20.00 uur.

De jongens en meisjes jeugd trainen op maandag en dinsdag 18.30 uur in Odijk.

De recreanten en ZVC–groepen zijn op dinsdagavond 20.00 uur aan de beurt.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden