Goede Doelen Weekend

Bunnik - Aanstaande zaterdag en zondag, 14 en 15 september, organiseert de Protestantse kerk Bunnik een "Goede Doelen Weekend". Iedereen kan deelnemen aan de diverse activiteiten. De opbrengst is bestemd voor de Voedselbank Kromme Rijn.

Zaterdag 14 september

Tussen 15u00 en 17u00: De Bunnikse Proeverij in de Witte Huisjes in Bunnik. Kosten deelname: 10 euro per persoon. Wil je meedoen dan kun je je uiterlijk t/m 12 september per mail aanmelden via f.braaksma@calibrisadvies.nl

Vanaf 19u15 tot 22u15: Korenslag en Dienstenveiling in de Oude Dorpskerk. We gaan voor de derde keer op zoek naar het beste popkoor van de gemeente Bunnik. De wisselbeker wordt dit jaar voor het eerst door een echte jury uitgereikt. De jury bestaat uit onze nieuwe burgemeester Ruud van Bennekom, Vincent Bijlo en Mariska Reijmerink. Tussen de koren door verkopen we weer leuke en mooie diensten bij opbod. En gezellige en afwisselende avond!

Zondag 15 september

Vanaf 10u00 tot 11u15: Top 2000 dienst in de Oude Dorpskerk: bekende popsongs laten de gewone kerkdienst opeens heel anders klinken – en ook die liedjes hoor en zing je op een nieuwe manier. Band en gelegenheidskoor staan onder leiding van Wibo Hijink en iedereen kan meezingen. We lezen uit de bijbel over Daniël in de leeuwenkuil. Een soort sprookje: gemeen en gewelddadig en tegelijkertijd grappig – en met een boodschap. Hoop en redding in een uitzichtloze situatie. Een sterk verhaal, in meerdere opzichten: mooi en heftig, misschien moeilijk te geloven, maar met een geweldige kracht. Een goed verhaal, goede muziek: reden genoeg om (misschien na lange tijd of voor het eerst) naar de kerk te komen!

Vanaf 12u00 tot ongeveer 13u00: Badeendenrace vanaf de Julianabrug. Een paar duizend badeenden worden vanaf de Julianabrug te water gelaten. De finish is bij de Witte Huisjes. De scouting vist alle eenden uit het water. De badeendenrace is gekoppeld aan een loterij. Loten zijn het gehele weekend te koop voor € 2,- per stuk.

Iedereen is dit weekend van harte welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden