Algemeen directeur Nicole Scherer en medisch directeur Nico Trap proosten op het 10-jarig bestaan van Oogkliniek Heuvelrug
Algemeen directeur Nicole Scherer en medisch directeur Nico Trap proosten op het 10-jarig bestaan van Oogkliniek Heuvelrug (Foto: Lydia van der Meer)

Oogkliniek Heuvelrug viert feest

Door Lydia van der Meer

Tien jaar geleden kwam de droom van medisch directeur Nico Trap uit. Een eigen kliniek die verzekerde en onverzekerde oogheelkundige zorg biedt aan patiënten in Zeist en omgeving. Samen met zijn zwager en zakelijk partner Christiaan Schneider, zorgde hij ervoor dat op 1 september 2009 de deuren opengingen van Oogkliniek Heuvelrug op Huis ter Heideweg 42.

Zeist - Nico Trap was er als ondernemende en gedreven arts van overtuigd dat oogheelkundige zorg hoogwaardiger en efficiënter kon worden aangeboden buiten het ziekenhuis. Hij nam het eigen heft in handen en samen met twee collega-artsen en een aantal medewerkers van het Diakonessenhuis startte hij de kliniek. Na tien jaar werken er zes artsen en bijna vijftig medewerkers. Inmiddels is de kliniek uitgebreid met een poli in Veenendaal en een refractiekliniek voor ooglaseren en speciale implantaatlenzen.

"De kliniek is een echte familie. Dat zie je terug in onze oprechte persoonlijke aandacht voor de patiënt en de drijfveer voor het leveren van de beste kwaliteit van onze zorg. Medewerkers voelen zich onderdeel van de 'familie', dat zorgt ervoor dat je het niet alleen doet. Je helpt elkaar en met elkaar probeer je het elke dag een beetje beter doen," vertelt algemeen directeur Nicole Scherer.

Meer berichten