Super G hockey clinic

Samen met Fonds Gehandicaptensport en Bovenlander & Bovenlander heeft ABN AMRO een speciale clinic voor G hockeyers. De Super G-Hockey clinic is een 90 minuten durend hockeyfeest voor de G-jeugd met veel hockey, maar ook met gezellige spelonderdelen. Waar : Schaerweijde hockey club- Hein Bottingalaan 1, Zeist. Voor wie : G hockeyers. Je kunt als individu of als team inschrijven, maar ook samen met je vriendje of vriendinnetje. Je hoeft geen ervaring als hockeyer te hebben. Deelname is gratis. 26 oktober Tijd : 10.00 tot uiterlijk 13.00 uur (incl. lunch en persconferentie)

Het programma

? Centrale warming up

? Behendigheid oefenen met de hockeytopper en zijn ondersteunende toppers

? Hockeyplezier met hockey mascotte Scoop

? Wedstrijdjes met de trainers We sluiten af met een gezamenlijk lunch en een heuse persconferentie met de hockeytopper waarin iedereen alles mag vragen. Als aandenken krijgt iedere deelnemer de Super G-hockey oorkonde mee naar huis.

Zien we je ook op zaterdag 26 oktober op Schaerweijde? Wel eerst even aanmelden door een mail te sturen naar mcmeulenberg@ziggo.nl

Vermeld svp in de mail jouw naam en email, jouw leeftijd, de club, eventueel waar je speelt, de hockey ervaring en of je dieetwensen hebt in verband met de lunch. Meld je je als team of groep(je) aan dan, is het wenselijk dat er minimaal één volwassen begeleider in de buurt is gedurende de clinic.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden