Gratis naar de film 'Fennameen' met nabespreking

Fenna is 86 jaar oud en blind. Ondanks haar handicap is zij heel ondernemend en heeft ze een inspirerende levenslust. Fenna is een toonbeeld van positiviteit, gezonde veerkracht en authenticiteit. Haar verhaal wordt verteld in de film 'Fennameen', een film van Babette Bürgi. De film volgt Fenna één week in haar leven. De ouderenbonden KBO/PCOB en ASZ verzorgen deze filmvertoning.

Nabespreking

Deze film wordt vertoond op dinsdag 8 oktober om 14.00 uur in de Walkartkerk, Kerkweg 19-23 te Zeist (inloop vanaf 13.30 uur). Na de film vindt een gesprek plaats onder begeleiding van filmmaker Babette Bürgi en huisarts Brenda Ott. Ook voor muzikale begeleiding wordt gezorgd.

Iedereen is welkom, toegang is gratis. Wel graag even aanmelden bij Hans Burgmans tel. 06 29583606 of per mail c.j.l.burgmans@gmail.com, of bij Lia van Dijk per mail: lia.van.dijk@planet.nl. Meer informatie staat op www.kbo-pcob-zeist.nl.

De film wordt vertoond in de Week tegen de Eenzaamheid (1-8 oktober). Wethouder Marcel Fluitman: "het is mooi dat we deze week en op deze manier aandacht schenken aan eenzaamheid. Maar laat het iets zijn waar we continu oog voor hebben."

Maaltijd van Zeist

In 2018 ging de gemeente Zeist via de week van de Maaltijd van Zeist in gesprek met inwoners over wat er nodig is voor 'een goed leven in Zeist'. Daar zijn veel ideeën uit voortgekomen. Zo werd onder meer extra aandacht gevraagd voor het tegengaan van eenzaamheid. Deze filmvertoning draagt daaraan bij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden