Weer winst voor Volleyballers VC Kromme Rijn

De heren van VC Kromme Rijn in de Nevobo Competitie hebben ook de 2e wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. In Benschop werd tegen Bevoc een overtuigende 0–4 overwinning behaald.

Een vrijdagavondwedstrijd is voor de mannen van VCKR vaak lasting. Zeker als er in een kleine zaal gespeeld moet worden. Maar van dit alles was deze keer géén sprake. De heren kwamen furieus uit de startblokken en wisten het hoge nivo lange tijd vast te houden. Coach Gerard had in de time-outs niet meer toe te voegen dan een half metertje naar links of rechts met block en aanval. Set 1, 2 en 3 werden onbedreigd gewonnen. In set 4 werd het alleen spannend toe de wedstrijd uitgespeeld moest worden. Bevoc kwam terug van 20–24 naar 23–24. In de daarop volgende time-out werd de winnende aanvalscombinatie afgesproken. Deze werd een minuut later ook uitgevoerd. Hiermee was de zeer verdiende 4–0 zege een feit.

In de kleedkamer konden de heren de vrienden van Werkhoven ook feliciteren. Zij wonnen hun wedstrijd in Benschop met 3–1. Zo nam de gemeente Bunnik 9 van de 10 te verdelen ranglijstpunten mee naar huis.

Het seizoen bij VC Kromme Rijn is weer begonnen. De dames en heren competitie trainen op maandagavond in Sporthal De Lindenhof in Odijk om 20.00 uur.

De jongens en meisjes jeugd trainen op maandag en dinsdag 18.30 uur in Odijk.

De recreanten en ZVC–groepen zijn op dinsdagavond 20.00 uur aan de beurt.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden