Informatiebijeenkomst over isoleren en de landelijke subsidie voor isolatiemaatregelen SEEH

Wat kan je in je huis isoleren en wat levert het op. Waar begin je mee en wat kost het allemaal. En wat zijn de voorwaarden voor de nieuwe 'subsidie energiebesparing eigen huis' voor isolatiemaatregelen. Op Woensdagavond 9 oktober organiseert Mijn Groene Huis een informatieavond voor huiseigenaren om antwoord te geven op al deze vragen. Het programma start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in het Energiecentrum, Slotlaan 300.

Goede isolatie van je woning maakt dat je prettiger woont. Het zorgt voor een hoger wooncomfort en een jaarlijkse besparing op energiekosten. Met een goede spouwmuurisolatie kun je bijvoorbeeld zo'n 20-30% besparen op je energielasten, elk jaar weer! Vloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog eens voor lekkere warme voeten! Daarnaast helpt goede isolatie de waarde van je huis te verhogen. En natuurlijk draag je zo ook bij aan een duurzame wereld.

Frank de Vries, energieadviseur van Mijn Groene Huis houdt een presentatie over de verschillende isolatiemaatregelen en geeft antwoord op de vragen die bewoners hebben. Johan Varkevisser, bestuurslid van Mijn Groene Huis vertelt de aanwezigen over de nieuwe subsidie SEEH: wat de voorwaarden zijn en hoe je hem aan kunt vragen. Ook gaat hij in op andere manieren van financieren van verduurzamingsmaatregelen.

Opgeven kan via contact@mijngroenehuis.nu of via de website www.mijngroenehuis.nu

Mijn Groene Huis

Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en dé onafhankelijke partij van Zeist die huiseigenaren helpt bij het zorgeloos duurzaam verbeteren van hun huis. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu en vind ons op Facebook, Twitter, Nextdoor en Instagram: @mijngroenehuis

Meer berichten