Bedankt Nederland !

Bedankt Nederland !

Op 1 oktober hebt u, de Nederlandse burger, met uw onvoorwaardelijke steun aan de boeren die op hun trekkers naar Den Haag trokken, ons, de boeren, allemaal tot in het hart geraakt! Met uw opgestoken duimen, het uitzwaaien op de startlocaties, uw gejuich op viaducten en langs wegen, uw positieve apps en berichten, uw erehagen en ontvangstcomités, hebt u alle deelnemende boeren gigantisch gemotiveerd. Net zoals de steunbetuigingen van burgemeesters en gemeentebesturen.

Daarnaast waren er de mensen van de politie die de boeren in goede samenwerking hebben begeleid en waarmee het contact uitstekend was. Allemaal positieve Nederlandse burgers. Iedere boer in Nederland is 2 oktober met een op zijn/haar gezicht gebeitelde glimlach opgestaan om weer aan het werk te gaan. U steunt ons. U bent er voor ons. Zoals wij er ook voor u willen zijn!

Het was deze steun die ons met duizenden tegelijk, supergemotiveerd en geëmotioneerd op het Malieveld bracht waar we in saamhorigheid en trots een dag beleefden met een gouden randje. Wij hebben niet alleen ons punt aan dit Kabinet gemaakt.  Dat hebt u ook voor ons en met ons gedaan.

De afgelopen jaren kregen de Nederlandse boeren het gevoel dat de Nederlandse burger onze  bijdrage aan de maatschappij, niet waardeerde. Een indruk die zijn oorsprong vindt in de 'stront' die wij al jaren over ons heen krijgen van politici, politieke beleidsmakers, dierenactivisten en gekleurde mediakanalen. Na 1 oktober weten we dat dit niet de feiten zijn.  U vormt onze ruggensteun.

Sinds 1 oktober bestaat er een nieuwe realiteit. Wij hebben er een bondgenoot bij; u, de Nederlandse burger. En dat zullen we nooit weer vergeten.

Bedankt! 

Dutch Dairymen Board

www.ddb.nu

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden