Muziek Marathon in Torenlaan Theater. Doe mee!

Foto:

Op 8 en 9 november vieren we de heropening van het gerenoveerde Torenlaan Theater met een heuse Muziek Marathon. We gaan 24 uur muziek maken en jij kunt meedoen!

Op vrijdag 8 november vindt de officiële heropening plaats. Om 13:00 uur zal het lint worden doorgeknipt door Burgemeester drs. J.J.L.M. Janssen en Wethouder van Cultuur Marcel Fluitman. Voor RTV Utrecht zal reporter Robert Jan Booij rechtstreeks verslag doen van de festiviteiten.

Aansluitend gaat de Muziek Marathon van start. Het spits wordt afgebeten door het Zeister Mannenkoor met een zelfgeschreven 'Verbouwingslied' en een klein concert. Daarna zal een stroom aan muziekgroepen en artiesten de revue passeren. Er is meezingcafé met Arie Perk, kooroptredens van diverse Zeister koren, maar ook Sinti- en Roma-folkmuziek van La Manouche. De zaterdag start met een klassieke ochtend met o.a. Wouter Harbers, Theo Nederpelt en het OBK Klarinetkwartet. 's Avonds is er een optreden van niemand minder dan cabaretière Dorine Wiersma. En we beëindigen de Muziek Marathon met de enige echte Elvis uit Zeist: Ed Carree. De presentatie is in handen van Job Boot, oud-presentator van Radio 1. Alle artiesten doen belangeloos mee!

Binnenkort staat het hele programma op www.torenlaantheater.nl

Om ook anderen de kans te bieden hun kunsten te vertonen, organiseren we op zaterdag 9 november tussen 15:30 tot 18:00 een open podium. Toon jouw talent, individueel of met een groep, in het Torenlaan Theater in een act van maximaal 20 minuten. Er is minimale geluidsversterking en een prima vleugel aanwezig. Ook voor een leuk of spannend verhaal ben je van harte welkom.

Je kunt je opgeven via secretariaat@zeistermannenkoor.nl. Gewoon doen!

Meer berichten