La Passione, beleeft het!

De passie voor muziek, voor lekkernijen en voor goede doelen. Dat zijn de thema's van het 25e benefiet concert dat Rotary Op Seyst organiseert.

Met deze verschillende passies wordt het concert in een nieuw jasje gegoten. Iedereen met een passie voor een gezellig avondje uit is welkom op vrijdag 1 november vanaf 20.00 uur in de sfeervolle kerk van de Evangelische Broedergemeente in Zeist. De kerk ligt nabij slot Zeist.

Het concert zal worden verzorgd door het Autunno essemble. Dit is een strijkorkest met meer dan 30 jaar geschiedenis. Het benefiet concert hierbij vormt het hoogtepunt van hun jaarlijkse concerttournee.

Dit jaar staan op het programma stukken van Mendelssohn, Webern, Haydn en Dvorák.

Anders dan voorgaande concerten zal musicologe Larissa Kaptijn dit jaar komen vertellen over de passie van deze componisten en hun muziek en wordt u verleid met andere oren naar het concert te luisteren.

Naast het concert wordt u de mogelijkheid geboden de avond compleet te maken. Zo zal voorafgaand, tijdens en na het concert de mogelijkheid bestaan te genieten van diverse lekkernijen. Hiertoe zijn diverse arrangementen samengesteld. Laat u verrassen en geniet van de passie die Rotary Op Seyst u dit jaar aabiedt.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.rotary.nl/opseysttezeist/autunno.

Kaarten en arrangementen zijn te boeken via https://www.figi.nl/theater.

De opbrengst van het concert zal volledig ten goede komen aan VSO Heuvelrugcollege dat passend onderwijs aan jongeren aanbied, aan "On stage", een lokaal cultuurproject waabij jongeren voor en achter de schermen een evenement neerzetten en daarbij verschillende kunstvormen samenbrengen leren van elkaar, elkaar ontmoeten, inspireren en motiveren, en "de Waterondernemer" een project waarbij in Benin (Afrika) naast het slaan van schoonwaterputten mensen worden opgeleid deze waterputten te exploiteren en te onderhouden. Dit project wordt in samenwerking met de Eikelkamp foundation gerealiseerd.

Rotaryclub 'Op Seyst' is door de Belasting-dienst aangemerkt als ANBI. Uw bijdrage of eventuele gift, mag u meenemen in uw belastingaangifte. RSIN 815732284

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden