Foto: Hans-Peter

Handsome Poets in De Peppel

Zeist - Wie de Handsome Poets niet kent, hoeft alleen maar de eerste noten te horen en zal het gelijk herkennen van radio, tv en diverse films. Op vrijdag 15 november staan de heren in Poppodium De Peppel, met een single release party! Met hun hits Dance (The War Is Over), die 3FM Megahit werd, en Sky on Fire, die het anthem werd van de Olympische Spelen, gaan de Handsome Poets pas naar huis als ze de tent ondersteboven hebben gespeeld! De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 20.30 uur en tickets kosten € 15 in de voorverkoop en € 17 aan de deur. Koop een groepsticket (4 personen) en krijg korting!

In een volgepropte prijzenkast staan platina platen en fraai gedesignde prijzen voor o.a. de Mega Top50 Award, meest gedraaide nummer op 3FM en best geklede band. Daarnaast kreeg de band vele nominaties. Ook de optredens liegen er niet om: Pinkpop, Lowlands, Vrienden van Amstel, Concert at Sea, etc. Met meer dan 500 optredens op de teller en met hun dansbare grooves, de frisse eighties sound en positieve vibes zetten de Handsome Poets een energieke show neer.

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.peppel-zeist.nl.

Noot voor redactie: neem voor meer informatie contact op met Herma Luiten, communicatie De Peppel: herma@peppel-zeist.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden