Bijzonder concert van Rosemary & Garlic


Foto: KLAASHENDRIKSLUMP

Bijzonder concert van Rosemary & Garlic

Dromerige indiefolk in een witte kerkzaal

Zeist - Op donderdag 21 november is alweer het derde concert van de Maestro Live reeks in de kerk van de Evangelische Broedergemeente. Geniet deze avond van Rosemary & Garlic. Laat je meevoeren op de golven van zachte elektro, akoestische ballads en sfeervolle indiepop en kom tot jezelf in deze oase van rust en klank. De deuren op het Zusterplein 12 in Zeist gaan open om 20.30 uur en tickets kosten € 18,50 in de voorverkoop en € 20,50 in de voorverkoop. Er zijn ook voordelige groepstickets (4 personen) en studententickets beschikbaar.

Rosemary & Garlic

In slechts enkele jaren wist Rosemary & Garlic een steeds groeiend publiek te betoveren met hun dromerige indiefolk. Subtiele elektronische versieringen voegen diepte toe aan de voornamelijk akoestische arrangementen. Dit is muziek om lekker onderuitgezakt met een dekentje op de bank te zitten; laat de warmte en charme je kalmeren en alles lijkt goed te komen.

Maestro Live

Maestro Music en Poppodium De Peppel organiseren een bijzondere serie van vijf concerten in de kerk van de Evangelische Broedergemeente Zeist: Maestro Live. In de prachtige witte kerkzaal geniet je van unieke, ontspannende optredens op het randje van modern en klassiek.

Andere concerten in deze reeks

– 3 december: Fuse. Zeer veelzijdig ensemble dat je meeneemt in een wereld van klassiek, jazz, volksmuziek en improvisaties. Huisensemble bij Podium Witteman.
– 11 december: Ella van Poucke. Zeer talentvolle, toonaangevende celliste; speelt de suites van Bach.

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.peppel-zeist.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden