Foto:

Snelkookpansessie energiebesparing voor ondernemers

"Wie nu zit te pitten, moet straks op de blaren zitten."

Zeist - Veel ondernemers zijn onbekend met de bestaande verplichtingen omtrent het nemen van energiebesparende maatregelen. En sinds de meldplicht per 1 juli 2019 wordt het nu voor de overheid eenvoudig om dit ook te controleren. Tijd voor een wake-up-call, vindt Mijn Groene Bedrijf. Dit nieuwe onafhankelijke energieloket voor ondernemers in Zeist organiseert daarom op 27 november een snelkookpan-sessie over energiebesparing. In één uur praten de experts van Mijn Groene Bedrijf u helemaal bij en hoort u bovendien van andere Zeister ondernemers hoe zij energiebesparing hebben omgezet in een mooie businesskans.

De snelkookpan-sessie vindt plaats bij Manutan, Elandlaan 2 in Den Dolder en start om 17:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur). Tjeerd de Boorder, voorzitter van het Zeister bedrijvennetwerk Zakelijk Zeist Onderneemt, verzorgt samen met coördinator Evelien Raap van Mijn Groene Bedrijf de opening. Energie-experts Reinier Pijnenburg en Jeroen Bosma leiden u in sneltreinvaart door wetten, regels en subsidiemogelijkheden. Ze staan ook stil bij de kansen en vertellen u hoe Mijn Groene Bedrijf u hierbij kan helpen.

Manutan is in Zeist koploper als het gaat om energiemaatregelen. Frans van de Kerkhof, Quality Manager bij Manutan Nederland deelt resultaten en ervaringen. Ook andere Zeister ondernemers met goede voorbeelden komen aan het woord.

Nadat wethouder Catsburg van Duurzaamheid de sessie heeft afgesloten, kunt u op de informatiemarkt bij de experts van Mijn Groene Bedrijf en enkele ondernemers van voorbeeldbedrijven terecht met de vragen die u nog heeft. En alvast een afspraak maken voor een vervolggesprek met Mijn Groene Bedrijf bij u op kantoor.

Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met aanmelden. Dat kan via de website van Mijn Groene Bedrijf (www.mijngroenebedrijf.nu) of door een e-mail te sturen naar contact@mijngroenebedrijf.nu

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden