Zangeres Fleurine geeft extra Brazilian Dream-concert in Beauforthuis

Austerlitz - Afgelopen zomer stond ze op het North Sea Jazz en nu komt het onlangs met een Edison genomineerde project 'Brazilian Dream': van de in New York woonachtige maar in Utrecht geboren (en in Bilthoven getogen) zangeres /componiste Fleurine op 21/11 in het Beauforthuis in Austerlitz waar zij zal optreden tesamen met de Braziliaanse , eveneens in de Verenigde staten woonachtige gitarist componist Ian Faquini.

Fleurine’s Brazilian Dream bestaat behalve uit composities van haar hand en een van Faquini uit haar droom iets terug te doen voor het land wat haar zoveel inspiratie opleverde.
Fleurine droeg de CD op aan een bijzonder project: Estrela da Favela dat zich inzet voor kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. SInds het verschijnen van de CD heeft Fleurine met haar Braziliaanse droom reeds 10.000 euro gegenereerd in CD verkopen en Fundraisers voor dit goede doel.
Op deze romantische intieme avond in Austerlitz zal zij tevens een homage brengen aan de onlangs overleden Braziliaanse icoon Joao Gilberto die in de jaren 60 furore maakte met alle grote Bossa Nova hits als The Girl from Ipanema en Wave.

Een zonnige intieme avond vol zwoele Braziliaanse Bossa Nova's gegarandeerd. Aanvang: 20.15 uur. Locatie: Beauforthuis Austerlitz

Meer berichten