Foto:

De Dag van de Ondernemer wordt ook gevierd in Utrecht!

Katja Lamers

Landelijk - Nog één week en het is weer zover: de Dag van de Ondernemer. Elke derde vrijdag van november worden door heel Nederland - en daarbuiten! - ondernemers bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Eén dag in het jaar waarop mkb-ondernemerschap hoog in het vaandel wordt gezet. Want het zijn de 1,5 miljoen ondernemers in ons land die zorgen voor onze banen, voor leefbare wijken en dorpen en die ons verenigingsleven sponsoren. Dat verdient ons respect.

MKB-Nederland is initiatiefnemer van de Dag van de Ondernemer. Maar het bedanken doen wij zeker niet alleen. Het Nederlandse publiek kan via de website www.dagvandeondernemer.nl een digitale kaart sturen aan zijn of haar favoriete ondernemer, of deze downloaden om zelf te sturen/overhandigen. Ook op onze Facebookpagina - www.facebook.com/dagvandeondernemer - kunnen mensen online hun waardering uitspreken.

Werkbezoeken
Bewindslieden, Tweede Kamerleden, Europarlementariërs en andere hoogwaardigheidsbekleders gaan op 15 november op werkbezoek bij een mkb-bedrijf. Gemeenten (op dit moment zo'n 70) zetten op creatieve wijze hun ondernemers in het zonnetje. Ook een aantal Nederlandse ambassades in het buitenland doet mee om Nederlandse ondernemers even in de schijnwerpers te zetten. En tal van brancheorganisaties hebben acties op touw gezet om het ondernemerschap van hun leden te vieren.
En op de Dag van de Ondernemer zelf kunt u ons volgen op social media met #dagvandeondernemer en #dvdo.

Doe mee!
Wij stellen het op prijs als u in uw lokale medium op enige wijze aandacht besteedt aan deze dag. Op de website van de Dag van de Ondernemer hebben wij een activiteitenoverzicht geplaatst: www.dagvandeondernemer.nl/activiteitenagenda. Dagelijks komen hier nog nieuwe acties bij. In deze agenda kunt u gemakkelijk zoeken of en wat gemeenten in uw werkgebied doen. Een optie is ook om zelf een aantal goede ondernemers in uw omgeving in uw medium te portretteren.

Wilt u meer informatie over de Dag van de Ondernemer? Neem dan contact op met Katja Lamers, Redactie en Communicatie MKB-Nederland, tel. 06 - 11351702, lamers@vnoncw-mkb.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden