'Troonswisseling' bij de Rijnpinters!


De onthulling van Prins Peer tijdens het afgelopen carnavalsseizoen!
De onthulling van Prins Peer tijdens het afgelopen carnavalsseizoen! (Foto: CV de Rijnpinters)

'Troonswisseling' bij de Rijnpinters!

Odijk - Op zaterdag 16 november zal Prins Peer de carnavaleske 'macht' van Ojik overdragen aan de nieuwe hoogheid van de Rijnpinters. Na een jaar waarin Prins Peer het 47ste seizoen van de Rijnpinters voor ging, komt er nu een eind aan zijn Prinsschap.

Hoe Prins Peer de Leutbunker zal verlaten is nog een grote verassing. Zijn opvolging is echter een nog groter geheim. Nieuwsgierig naar de nieuwe Prins, zijn President (of twee) en Raad van Elluf? Kom dan samen met de Rijnpinters het Prinsenbal vieren in de Leutbunker te Odijk.

Jeugd Prinsenbal
Ook dit jaar zal het Prinsenbal van start gaan met het Jeugdprinsenbal. Benieuwd naar de nieuwe Jeugdprins en Jeugdraad? Zorg er dan voor dat je om 19:30 uur in de Leutbunker bent (tot en met 21:00 uur kun je kosteloos onze residentie betreden. Entreeprijs hierna: € 5,-. Donateurs hebben vrij toegang). Op deze avond dansen onze Minioren en Junioren voor het eerst hun nieuwe dans. Het grote Prinsenbal zal om 21:00 uur losbarsten.

Nieuwe munt
Na 5 jaar nemen wij afscheid van onze gele munt en introduceren wij een paarse! De gele munten zijn nog te gebruiken tot en met Ojik Draait Door (11 januari 2020).

Wil je meer over de Rijnpinters weten? Kijk dan op www.rijnpinters.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden