BBoy Vicious.
BBoy Vicious. (Foto: )

Persbericht: Masterclass Bboy Vicious uit Canada

Zeist / De Bilt - Wereldster BBoy Vicious bekend van breakdance crews sweet technique (USA) & boogie brats (CA) zal op zondag 15 november als gastdocent bij Dansschool EDC van het KunstenHuis de masterclass: Breakdance verzorgen. Tijdens deze inspirerende avond leert Bboy Vicious je de fijne kneepjes van Breakdance!

Op vrijdagavond 15 november van om 17.30 uur kun je in het Lichtruim aan de Planetenbaan in De Bilt terecht voor de Masterclass: Breakdance van BBoy Vicious.

Ontwikkel jezelf als danser en volg deze inspirerende masterclass! Een mooie kans om alles uit jezelf te halen én jezelf te laten zien.

De workshop is interessant voor ervaren breakdansers van 9+, 12+, 15+ jaar, Ook als je geen leerling bent van Dansschool EDC ben je welkom, entree is 10 euro.

Meld je aan via dansschooledc@kunstenhuis.nl onder vermelding van 'Masterclass Bboy Vicious'.

Over BBoy Vicious

Vicious is breakdancer en lid van de crews Sweet Technique uit de USA en de Boogie Brats uit Canada. Hij begon zijn danscarrière in 1998 in de straten van Brossard, een buitenwijk van Montreal. In 2006 bracht hij zijn carrière naar een hoger niveau, door mee te doen aan danswedstrijden in de jam in Montreal en vervolgens over de hele wereld. Als een van de eerste bboys uit Montréal maakte indruk op de internationale scène, waarmee hij de weg vrij baande voor nieuwe generaties breakdancers in Canada Vicious omschrijft zijn stijl als "Direct" en zegt dat er geen trucs zijn om dope te worden in breakdance. "Als je consistent blijft en er tijd en moeite in steekt, zal dat in je dans te zien zijn en kan je alles aan. Train like an athlete, think like an artist!!"

Dansschool EDC voor danslessen in Zeist, De Bilt en Driebergen
Bij Dansschool EDC vind je een compleet aanbod aan dansstijlen voor alle leeftijden, voor ieder niveau in Zeist, De Bilt en Driebergen.

Waaronder Peuterdans (2 tot 3 jaar), Kinderdans (4 tot 5 jaar), DansMix (6 tot 12 jaar) , Breakdance (vanaf 6 jaar), Klassiek Ballet, Spitzen, Modern, Modern-Jazz , Jazz, StreetJazz, Urban, Musicaldans , Afrikaanse Dans, Afrikaanse Bootcamp, Tapdans Selectie- en showgroepen, Dansconditie & Pilates, Dansen en bewegen op muziek – voor senioren, Capoeira en Tai-Chi.

Bekijk het hele aanbod op kunstenhuis.nl/dans. Volg vrijblijvend een proefles en ervaar welke les het beste bij jou past!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden