Winnaar 2018, gemeente en Vrijwilligerscentrale Zeist. Foto: Deli Seligmaan
Winnaar 2018, gemeente en Vrijwilligerscentrale Zeist. Foto: Deli Seligmaan (Foto: )

Vrijwilligers uit Zeist in het zonnetje gezet

Ook dit jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Zeist weer een feestelijk moment om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dit jaar in de vorm van een High Tea in Hotel Theater Figi. Deze vindt plaats op 7 december.

ZEIST - "Na het succes van vorig jaar, toen zo'n 120 vrijwilligers op de lunch afkwamen, wilden we heel graag een mooiere locatie waar mensen echt even kunnen genieten," vertelt Maartje Simons, coördinator van dit event op 7 december. "We zijn dan ook heel blij met de samenwerking met Figi," vult collega Karla de Paauw aan.

Op 7 december wordt tijdens de High Tea ook de winnaar bekend gemaakt van de titel 'Zeister vrijwilliger van het jaar'. Maatschappelijke organisaties hebben hun topvrijwilligers genomineerd. Dat zijn er dit jaar 24. "Als je leest wat deze vrijwilligers allemaal betekenen voor de organisaties waar zij werken, dan besef je pas dat Zeist écht niet zonder vrijwilligers kan. Een top drie maken was dan eigenlijk ook onbegonnen werk. Daarom zijn het er dit jaar vier geworden." Lees hun verhalen en stem mee via vrijwilligerscentralezeist.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden