Foto:

Bijeenkomst Kisi club

Ook Zeist heeft een zogenaamde Kisi Club. De leden daarvan hebben hun eerstvolgende bijeenkomst op 29 november in de Josephkerk in de Rozenstraat. Dat zal zijn van 17 uur 30 tot 20 uur. Maar wat is een Kisi Club?

De Kisi Club is een onderdeel van Kisi-kids. De naam betekent eigenlijk "God's Singing Kids". Het gezelschap is ongeveer 20 jaar geleden ontstaan in Oostenrijk en heeft vertakkingen in Nederland sinds 2008. De Kids komen in hun clubs bijeen om elkaar beter te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Een ander doel is om meer over God en Jezus te weten te komen. De clubleden streven naar die doelen op ludieke en ook serieuze wijze. Op de clubbijeenkomsten wordt gedanst, gezongen en er worden spelletjes gespeeld. De avonden worden gestart met een maaltijd. Geregeld wordt erop uit getrokken om op te treden met een musical of liedjesconcert. Daar is dan voor gerepeteerd. Nog onlangs voerden de Kisi-kids de musical Spector op in Zeist.

De clubs zijn bedoeld voor kinderen ouder dan zes. Zij mogen ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Bij de maaltijd mogen ook andere gezinsleden aanwezig zijn maar daarna is de rest van het programma voor de kinderen alleen bedoeld. Kinderen die nu enthousiast geworden zijn kunnen een mailtje sturen naar kisiclubzeist@gmail.com

Meer berichten