Opening nieuw schoolplein

Wat een feest was het woensdag 20 november op de Griffel! Na ongeveer een jaar was het nieuwe schoolplein gereed. Wethouder Fluitman heeft op feestelijke wijze met twee leerlingen van de Griffel het nieuwe schoolplein officieel geopend. Het realiseren van een nieuw schoolplein kost tijd, maar wat wás het de tijd waard. De leerlingenraad, diverse ouders en leerkrachten hebben meegedacht in het nieuwe schoolplein ontwerp, zodat de verschillende wensen en ideeën konden worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Ons plein beschikt nu over een prachtige voetbal- en basketbalkooi, diverse klauter- en klimtoestellen, een nestschommel, een amfitheater, duikelrekken, een kleine voetbalkooi en verschillende plekken waar kinderen vrij kunnen bewegen, spelen en zich kunnen verstoppen.

Het schoolplein is na schooltijd tevens voor kinderen in de wijk beschikbaar, want waarom zouden niet ook buurtkinderen heerlijk kunnen genieten van onze mooie speelplek? Dit prachtige plein hadden wij nooit kunnen realiseren zonder de samenwerking met verschillende partijen op te zoeken. Veel dank gaat dan ook uit naar ons bestuur Het Sticht, de gemeente Zeist, Sportief Zeist, de groene makelaar, Samen Duurzaam Zeist, Buro Buitenruimte en diverse vrijwilligers. Zij hebben het mogelijk gemaakt ons schoolplein duurzaam te vernieuwen. Een prachtig plein waar samen ontdekken, bewegen en spelen in een groene en aantrekkelijke omgeving centraal staat.

Mocht u niet alleen op zoek zijn naar een mooi schoolplein maar ook naar een fijne en goede school met een bevlogen team voor uw kind(eren), dan bent u van harte welkom op vrijdag 24 januari 2020 voor een informatieve ochtend. We starten om 9 uur en ontvangen u graag met een kop koffie of thee. Een rondleiding is onderdeel van het programma en u kunt alle vragen stellen over basisschool de Griffel. Graag aanmelden via l.kroon@bsdegriffel.nl

Ons adres is: De Clomp 2002/04, 3704 KC Zeist www.bsdegriffel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden