Foto:

Enthousiaste, sterke Azul

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.        
Deze week: de hond Azul. Rasgroep: terriers. Ras: x pitbull. Geslacht: reu. Leeftijd: 3,5 jaar. Kan met honden: nee. Kan met katten: nee. Kan bij kleine kinderen: nee. Kan bij grote kinderen: ja. Kan alleen thuis zijn: ja. Kan mee in de auto: ja.

Zeist - Azul is een grote, sterke man die naar de mensen die hij kent superlief is. Als hij je niet kent, is het een beetje een watje die graag even de kat uit de boom kijkt.

Azul toont zijn liefde door tegen je aan te springen en liefdesbeetjes te geven in je kin. Hij leefde met meerdere honden in huis, maar nadat hij een keer is aangevallen door een andere hond, kon hij op straat niet meer met andere honden. Azul is dan erg sterk en vastberaden, je zult dan dus stevig in je schoenen moeten staan.

Met katten kan hij niet, deze zijn namelijk erg leuk om achteraan te jagen. Hij is gewend om lange wandelingen te maken en naast de fiets mee te lopen. Dit vind hij dan ook erg leuk om te doen. Azul geniet het meeste van aandacht en lekker samen dingen ondernemen.

Wij denken dat hij goed met kinderen overweg kan, maar echt te lomp is voor kinderen onder de 8 jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden