Enge Buren brengt muzikaal cabaret en bestaat uit drie multi-instrumentalisten.
Enge Buren brengt muzikaal cabaret en bestaat uit drie multi-instrumentalisten. (Foto: Studio Loerijzer)

Lezersactie: win kaarten voor Enge Buren

Zeist – De drie mannen van Enge Buren zijn binnenkort in Theater Figi te zien met een afscheidstournee vol anekdotes, onthullingen en verhalen. En dan: 'Basta!'. Lezers van deze krant kunnen entreekaarten winnen.

Enge Buren is al sinds 1993 bij elkaar en de mannen spelen in de Nederlandse theaters vanaf 2004. Basta! is de achtste en tevens allerlaatste theatershow van het drietal. Enge Buren brengt muzikaal cabaret en bestaat uit drie multi-instrumentalisten die prachtig driestemmig zingen, een karrenvracht aan muziekinstrumenten bespelen en uitblinken in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan. Het publiek wordt meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de (pop)muziek en beleeft samen met Enge Buren hilarische en soms ontroerende momenten.

Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten voor de voorstelling op donderdag 20 februari om 20.15 uur in Figi. Beantwoord onderstaande prijsvraag en stuur het antwoord, voor vrijdag 14 februari 12.00 uur, naar communicatie@figi.nl o.v.v. Lezersactie: Enge Buren.

Enge buren spelen hun klassiekers tijdens hun voorstelling, maar ook nieuw werk met een specifiek thema. Welk thema is dit?

A) nieuw begin

B) afscheid

C) terugblik

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Nieuws uit Utrecht

Meer nieuws uit Utrecht >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten

Meest gelezen

 

Meeste reacties