Oprichter Petra Ferdinandus met haar trouwe hulpen Esmeralda (links) en Irene in het souterrain waar je met de bakfiets zo infietst.
Oprichter Petra Ferdinandus met haar trouwe hulpen Esmeralda (links) en Irene in het souterrain waar je met de bakfiets zo infietst. Archieffoto De Nieuwsbode.

Dierenvoedselbank Zeist houdt open huis

15 november 2023 om 21:10 Dieren

ZEIST Dierenvoedselbank Zeist bestaat een jaar en houdt daarom open huis op vrijdag 17 november van 17..00 tot 19.00 uur  in het nieuwe onderkomen aan de Utrechtseweg 86, in het souterrain van een landhuis. Sponsors, donateurs en andere belangstellenden zijn welkom. 


Stichting Dierenvoedselbank Zeist maakt bijna haar eerste kalenderjaar vol! Een jaar vol avonturen en ontdekkingen met als hoogtepunt de verhuizing. De nieuwe locatie is geschikter vanwege de ligging, het is in een souterrain van een landhuis waar de vrijwilligers zo met de bakfiets naar binnen kunnen fietsen om de de spullen uit te laden. Ook is hier ruimte voor een koffietafel zodat de Dierenvoedselbank haar sociale functie een boost kunnen geven. Voor veel mensen is een bezoekje aan de Dierenvoedselbank tenslotte een uitje. En wat is er nou gezelliger dan met gelijkgestemden fulltime over je lieve huisdier praten?


Alles wat wij doen is mogelijk dankzij sponsoren, samenwerkingspartners, vrienden en donateurs. De medewerkers van de Dierenvoedselbank kunnen zich heel goed voorstellen dat mensen nieuwsgierig zijn naar de werkwijze en het onderkomen van de dierenvoedselbank en daarom organiseren ze een kleine open dag. Dit biedt een mooie gelegenheid om eens achter de schermen te kijken hoe het er aan toe gaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie