Afbeelding
Vrijwilligerscentrale Zeist

Nominaties Zeister Vrijwilligersprijzen zijn bekend!

9 november 2023 om 14:39 Maatschappelijk

ZEIST De nominaties van de Zeister Vrijwilligersprijzen 2023 zijn bekend. Binnen de gemeente Zeist zetten veel mensen zich vrijwillig in voor een ander of voor een organisatie. De Zeister Vrijwilligersprijzen zijn in het leven geroepen als blijk van waardering voor deze mensen. 

DE GENOMINEERDEN

Uit de 31 inzendingen heeft de vakjury de volgende 11 genomineerden gekozen: 

Individuele prijs: Theo de Vries (Wijkinloophuis Kerckebosch); Anne Welling (Leger des Heils Zeist); Marischka Verbeek (Weggeefwinkel Zeist))  

Categorie Cultuur: Gilde Zeist Rondleidingen; Internationaal Lied Festival Zeist

Categorie Maatschappelijk: Kringloop Zeist; Chauffeurs van de Voedselbank Zeist; Weggeefwinkel Zeist

Categorie Zorg & Welzijn: Stichting Lobbus; Warande Heerewegen; Coöperatie Austerlitz Zorgt

GA STEMMEN

Van 13 november tot 3 december kan het publiek op de genomineerden stemmen via www.vrijwilligerscentralezeist.nl. Samen met de uitkomst van het stemmen bepaalt de vakjury de winnaars. De winnaar van de individuele prijs krijgt zijn of haar eigen tegel in de Walk of Fame. Bij de groepsprijzen is per categorie een bedrag van 2.000 euro te winnen. Op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, maakt wethouder Laura Hoogstraten de winnaars van de Zeister Vrijwilligersprijzen 2023 bekend in het Torenlaan Theater.   

De Zeister Vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Zeist, het Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist en de Van Tellingen - Pul Stichting. 

Vorig jaar won Herman Wieringa van Samen Duurzaam Zeist de Vrijwilligersprijs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie