Logo nieuwsbode-zeist.nl


Archieffoto van het preHistorisch dorp, dat genomineerd is. (Foto: Michel de Heer).
Archieffoto van het preHistorisch dorp, dat genomineerd is. (Foto: Michel de Heer). (Foto: Michel de Heer)

Wat wordt het 'Leukste uitje van Noord-Brabant’?

Twaalf uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2021’. Een vakjury heeft de top 12 vastgesteld. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen vanaf vandaag hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via www.anwb.nl/verkiezing. Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

EINDHOVEN - De top 12 van genomineerde uitjes in Noord-Brabant (in willekeurige volgorde): ZooParc Overloon, Museum Klok & Peel, preHistorisch Dorp, Oorlogsmuseum Overloon, Hullie Speelboerderij, BillyBird Park Hemelrijk, Attractiepark DippieDoe, Avonturenspeeltuin 'Reis om de Wereld in 80 dagen', Klimbos Brabantse Wal, Museum Jan Cunen, Dierenrijk en Oertijdmuseum Boxtel.

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. De Efteling en Safaripark Beekse Bergen zijn genomineerd namens Noord-Brabant. Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door ANWB Eropuit.

Meer berichten