Logo nieuwsbode-zeist.nl


Wie geeft Sofie een nieuw thuis? (Foto: Eva Habets).
Wie geeft Sofie een nieuw thuis? (Foto: Eva Habets). (Foto: Eva Habets)

Maak kennis met slimme en leergierige dame Sofie

Kleine Sofie is een Jack Russel terriër van zo'n tien jaar oud. Wat betreft leeftijd is Sofie een senior, maar als je haar ziet rennen en spelen zou je dat absoluut niet zeggen. Sofie is dol op aandacht en is het liefst altijd bij je in de buurt.

REGIO - Alleen thuis blijven vindt Sofie dan ook niet zo leuk, dit moet heel rustig worden opgebouwd. Wat ze nog niet weet heeft ze snel geleerd, want Sofie is een slimme dame en erg leergierig. Bovendien is Sofie een hond waar pit in zit.
De omgang met andere honden is een aandachtspuntje waar haar nieuwe eigenaar rekening mee moet houden. Katten vindt Sofie heel leuk, maar dan alleen om achteraan te jagen. Ook andere kleine huisdieren zijn geen match met Sofie, haar terriër-aard komt dan naar boven.
Voor dit vriendelijke allemansvriendje zoeken wij een lieve, consequente eigenaar waar zij hopelijk nog heel wat jaartjes mag gaan genieten. Ook in een gezin met kinderen zou Sofie kunnen passen. Wil jij deze kleine dame een fijn thuis geven? Reageer dan snel en bezoek de site voor meer informatie:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/155585

Meer berichten