Logo nieuwsbode-zeist.nl


Bunnik

Het zomerse Meentfeest gaat weer knallen!

  Cultuur

Odijk - Zaterdag 1 juli presenteert Leen Gijsbertsen van Café Twins voor de 12de keer het gezelligste zomerfeest van Odijk: het Meentfeest! Een keur aan artiesten zal vanaf 20:00 uur hun repertoire zingend ten gehore gaan brengen in de gezelligste straat van Odijk. Dit terugkerend zangfestijn wordt al jaren bestempeld als de perfecte start van je zomervakantie!

Dit jaar zal het Meentfeest worden opgeluisterd met de zangers Marco Kraats, Arjon, Feest DJ Maarten, Rienie van de Kerkhof en Bertha Verbeek. Stuk voor stuk artiesten die precies weten hoe er een feest gebouwd moet worden!

Het Meentfeest duurt buiten tot 01:00 uur waarna het feestgedruis zich verplaatst richting Café Twins. Kortom, zin om de heupen even lekker los te gooien? Dan ben je 1 juli van harte welkom op het zomerse zomerfeest van Odijk.

Overige informatie
Entree is gratis. Mocht het weer tegenvallen dan kun je droog staan in een van de tenten. Afgaande op de vorige edities lijken een t-shirt en korte broek beter op z’n plaatst. In de aanloop naar de zomervakantie is dit dé gelegenheid om je Odijkse vrienden en vriendinnen te treffen en alvast een fijne vakantie toe te wensen.

Reageer als eerste
Meer berichten