Logo nieuwsbode-zeist.nl


Man brengt vrouw naar het ziekenhuis in Zeist en krijgt 370 euro boete!

  Financieel

Zeist / Maartensdijk - Henk Broekhuizen uit Maartensdijk bracht zijn vrouw donderdagmorgen al voor 7.00 uur naar het ziekenhuis in Zeist. Na 2 maanden wachten en zeer veel pijn zou zijn eindelijk een nieuwe knie krijgen.

''Het was dus erg vroeg en nog donker, ik parkeer zonder goed te kijken dichtbij de hoofdingang op de grote parkeerplaats, niet op de openbare weg. Bij terugkomst om 9.00 uur vond ik een bon op de auto van maar, houd u vast €. 370,-   (drie honderd en zeventig euro) en nog een bedrag aan administratiekosten.

Wat was nu de reden?  Ik had even op een invalidenplek gestaan. Er zijn notabene in totaal 10 van deze plaatsen, er waren er toen ik terugkwam twee bezet. Wat is dit nu voor idioot gedoe in Nederland.

Rij ik door rood: €. 150,-., ben ik aan het bellen, of snijd ik iemand van de fiets, ja dat is levensgevaarlijk dan is een boete verdiend, maar dit lijkt helemaal nergens op! Er is geen gevaarzetting. Het is alleen maar weer op een schofterige manier de nette burger een oor aannaaien.

Ik denk niet dat de BOA of de gemeente Zeist beseffen dat bedrag van €. 370,- boete, voor mij 3 maanden netto pensioen inhoudt.

Hartelijk dank namens Hennie en Henk Broekhuizen uit Maartensdijk.''

Reageer op dit nieuws 4
Meer berichten