Leerlingen van het KunstenHuis dansen mee met het Ro Theater!

  Human Interest

Zeist / De Bilt - Op 1, 10, 11 en 12 maart dansten 16 leerlingen van Theaterschool Masquerade van het KunstenHuis mee met het professionele gezelschap het Ro Theater in de voorstelling Snorro.

“Boordevol gringo’s, poncho’s en sombrero’s brengt het Ro Theater een remake van het avonturenverhaal voor de hele familie. Snorro is een vrolijk en visueel theaterspektakel met veel nieuwe liedjes, spannende degengevechten, dartelende balletklasjes en aanstekelijke Mexicaanse live muziek”

Het Ro Theater heeft Theaterschool Masquerade gevraagd om leerlingen te selecteren voor de voorstellingen in De Flint in Amersfoort en Stadsschouwburg Utrecht. Dit heeft geresulteerd in twee casts met leerlingen tussen de 7 en 9 jaar. Een unieke kans om mee te maken hoe het er aan toe gaat bij een professioneel gezelschap! Ze hebben meegedanst en gezongen als o.a. kleine helden, mariachi’s en cactussen.

Namen van de leerlingen: Fiene Hellemondt,  Sverre Leeferink, Lisa van Brederode, Suus de Jonge, Frederique Maes, Christina van Rheenen, Loïs Iseger, Daan van Acker, Sabine Magnee, Kiki van Dis, Julie Eijgensteijn, Louiza Amohammadi, Evi Havenith, Fleur Werner, Sophie Noordermeer
 


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Nieuwsoverzicht

Meer berichten
 

Meeste reacties