Jan van de Grift gaat met pensioen.
Jan van de Grift gaat met pensioen.

Jan van de Grift gaat met pensioen

  Human Interest

Zeist - Jan van de Grift neemt afscheid van Atelier Walkart. Na zoveel jaren trouwe dienst gaat Jan van zijn pensioen genieten. Zijn zorg vraagt meer aandacht en dat is niet te combineren met het werk op het atelier. 


Jan is al 40 jaar werkzaam bij Stichting Reinaerde. Hij is begonnen als tuinman, heeft gewerkt op de keramiek afdeling en zijn laatste activiteit was het maken van kaarsen. Zijn sprookjeskaars hebben velen van hem in huis staan. Naast dat hij bekend is vanuit de winkel, is hij ook een publiekelijk figuur. Wie in Zeist kent hem niet. En als zij hem niet kennen…. Dan kent Jan ze wel!!! 

Sprookjeskaarsen
Alle dagen op Walkart vulde hij met het maken van sprookjeskaarsen. Hij had zijn eigen plek, zijn eigen jasschort en zijn eigen ritme. Jan bleef Jan, de nestor van onze groep. 
Natuurlijk willen de collega's en begeleiders  Jan niet met de stille trom laten vertrekken. Jan was een meester in het leggen van contacten; vroeg altijd naar je familie, was lief voor kleine kinderen en hielp de mensen waar hij maar kon. 

Receptie
Op woensdag 26 oktober, van 10.00 tot 12.00 uur nemen we middels een receptie afscheid van  hem. Een ieder die daar bij aanwezig wil zijn, is van harte welkom op Slotlaan 24 in Zeist.

Meer berichten