De hond Boomer.
De hond Boomer.

Boomer kan wel bij katten

  Human Interest

Austerlitz - Hierbij weer een nieuw asieldier van de week. Deze keer Boomer, een helemaal onherleidbare bastaard kruising 

Boomertje kan bij andere honden en bij katten, niet bij kleine kinderen en wel bij grote kinderen. Hij kan alleen thuis zijn en mee in de auto.
Boomer is een leuk kereltje van 12 jaar. Hij is vrolijk, energiek en luistert goed. Hij kan overweg met de meeste honden, hij heeft hier ook vroeger zijn kennel gedeeld met een andere hond. Hij heeft alleen baknijd, dus hij moet eten krijgen op een rustige plaats zonder mens of dier eromheen.
Boomer past zich redelijk aan aan zijn baasje. Buiten lekker actief, binnen heerlijk rustig.
Hij kan ook met katten overweg.
Boomer is een hond die houdt van aandacht, een aai op zijn tijd, maar niet teveel druk, een kus op zijn hoofd of armen om zijn hals worden niet gewaardeerd (zoals bijna iedere hond), we plaatsen hem dan ook niet bij kinderen.
Een paar uurtjes alleen zijn of mee in de auto zijn ook geen probleem bij deze super toffe hond. 

De openingstijden van het asiel zijn: ma t/m vrijdag van 13.00-16.30 uur en op zaterdag van 13.00 –16.00 uur. Op zondag is het asielgedeelte gesloten.  Ook voor informatie over andere in het Dierentehuis aanwezige dieren kunt u rechtstreeks bellen met het Dierentehuis Zeist en Omstreken aan de Woudenbergseweg in Austerlitz, tel.0343-491231 of kijk op www.dierentehuiszeist.nl
 


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden