Logo nieuwsbode-zeist.nl


Mediatoren op de Zeister Schoolvereeniging

  Ingezonden

Zeist - De oud-mediatoren namen afscheid, de nieuwe zijn benoemd! Jaarlijks worden er binnen de Zeister Schoolvereeniging leerling-mediatoren opgeleid die helpen bij het oplossen van conflicten op school.

De kinderen krijgen daarmee een stem binnen de school, ze leren meedenken over hun omgeving en daar verantwoordelijkheid voor te nemen.  Dit initiatief is een onderdeel van De Vreedzame School, waar de Zeister Schoolvereeniging lid van is.

Bedankt!
Op een feestelijke manier zijn Amber, Nadine, Josephine, Sam en Sophie uit groep 8 bedankt voor hun rol als mediator op de Zeister School Vereeniging. In hun rol als mediator hebben zij geholpen als er conflicten waren tussen leerlingen, hebben gesprekjes gevoerd en advies gegeven om te zorgen dat de leerlingen elkaar beter leren kennen en (blijven) begrijpen. Zo groeit over en weer het respect voor elkaar. Een belangrijke bijdrage aan de maatschappij en haar toekomst.

Training
Na de mediatoren-training met goed gevolg te hebben doorlopen zijn Philip, Thom, Isa, Pepijn en Thijmen donderdag benoemd als mediator. Zij zullen het stokje overnemen van de mediatoren uit groep 8 die ons gaan verlaten. Samen met Eva, Moos, Diederik, Philine en Maj-Britt gaan zij de taak komend schooljaar voortzetten. We wensen hen heel veel succes en wijsheid. Een eervolle taak op de Zeister Schoolvereeniging!

Reageer als eerste
Meer berichten