Logo nieuwsbode-zeist.nl


Foto: Repaircafé Middelburg

Mobiele reparatie service Repair Café Middelburg succes

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - In de tijd dat het Repaircafé Middelburg gesloten is door de Corona pandemie heeft het sinds de lockdown in december 2020 een mobiele reparatie service opgezet. Met succes. 

De mailbox liep vol van met vragen over reparaties. Daarom hebben de reparateurs toen besloten deze service aan te bieden. Er waren toch veel spullen kapot gegaan tijdens het thuiswerken. In deze periode wordt er ook veel opgeruimd of weggegooid en daarbij zitten veel dingen die we toch een tweede leven kunnen geven met een kleine reparatie. U kunt met het gerepareerde artikel misschien ook nog iemand in de buurt helpen! 

Het Repaircafé repareert mechanisch-elektrische spullen, ICT apparatuur, kleding of alles wat u kunt dragen, behalve witgoed tegen materiaalkostprijs, maar een donatie is altijd welkom.

Hoe werkt het?

Een klant vult een aanmeldformulier in op http://www.repaircafemiddelburg.nl/aanmelden-reparatie of belt of appt met 06-23644823. Daarna neemt het café contact op met de klant om een breng- of haalafspraak te maken, natuurlijk de geldende Corona maatregelen in acht nemend. De reparatie wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door één van de reparatievrijwilligers thuis. De klant kan de reparatie weer ophalen of het repaircafé brengt deze terug tegen een kleine vergoeding.

Voor meer informatie is er de website www.repaircafemiddelburg.nl, en het e-mailadres info@repaircafemiddelburg.nl.

Meer berichten