Logo nieuwsbode-zeist.nl


Foto:

Patiëntenvereniging Hersenletsel zoekt bestuursleden

  Nieuwsflits

De patiëntenvereniging Hersenletsel is dé Nederlandse patiëntenvereniging voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel zodat ze ondanks hun beperkingen mee kunnen doen in de maatschappij. 

De vereniging wordt gezien als het aanspreekpunt vanuit het perspectief van getroffenen en hun naasten maar gaan ook in gesprek met professionals die met deze doelgroep te maken hebben. De ambassadeurs en vrijwilligers behartigen belangen van lotgenoten, organiseren informatiebijeenkomsten en faciliteren lotgenotencontacten. 

Gezocht

In verband met de herstart in de regio Zeeland zoekt de vereniging naar enthousiaste bestuursleden. Vind jij ook dat de belangen van mensen met Niet-aangeboren Hersenletsel behartigd moeten worden door dé Nederlandse patiëntenvereniging voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel? Wil jij je samen met ons inzetten en iets betekenen voor deze doelgroep? Kijk dan voor meer informatie op de website www.Hersenletsel.nl/Zeeland of neem vrijblijvend contact op door een mailtje te sturen naar  zeeland@hersenletsel.nl

Meer berichten