Logo nieuwsbode-zeist.nl


Quilt
Quilt (Foto: Marietje Peute)

Expositie Quilts dubbel

  Nieuwsflits

AAGTEKERKE - Nog tot en met 24 mei exposeren Marietje Peute-Provoost uit Domburg en Ria Vermazen-Koppejan uit Zoutelande met quilts in Galerie BANK.

In deze dubbeltentoonstelling laten zij het resultaat zien van gezamenlijke projecten waarin beiden een eigen en bijzondere signatuur hebben!

Marietje maakt al 30 jaar grote en kleine quilts voor het interieur. In de eerste jaren voornamelijk traditionele quilts met vaststaande patronen. Maar na cursussen en workshops maakt zij nu quilts die vrijer van ontwerp zijn.

Ria is in 1989 begonnen met de basiscursus Patchwork en Quilten. Na vele jaren traditionele quilts te vervaardigen, maakt zij nu meer wand quilts. In 1990 leerde zij Marietje kennen in de quiltgroep van Zoutelande. De jarenlange samenwerking met Marietje heeft geleid tot geïnspireerde en verrassende quilts.

Galerie Bank aan de Burgemeester Bosselaarstraat 4, 4363 AW Aagtekerke is open van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. En open op 2e Pinksterdag 24 mei. Tevens is het werk van de vaste exposanten te zien met keramiek, beelden, glaskunst, grafisch werk en schilderijen.

Meer berichten