<p>De Slottuinconcerten op Slot Zeist gaan door. En hoe!</p>

De Slottuinconcerten op Slot Zeist gaan door. En hoe!

(Foto: pr)

Maan en Thomas Azier naar Slottuinconcerten

  Nieuwsflits

Met de toevoeging van zangeres Maan en zanger/producer Thomas Azier is de line-up compleet voor de reeks bijzondere buitenconcerten in de Slottuin van Slot Zeist. Beide shows maken onderdeel uit van een serie concerten die TivoliVredenburg en Poppodium De Peppel samen organiseren komende zomer. 

Zeist - Vanaf 10 augustus kun je op deze unieke locatie een week lang genieten van bijzondere concerten. Vorig jaar werden in deze serie al Iris Hond, Candy Dulfer en Suzan & Freek aangekondigd.

Coronamaatregelen

Na een jaar uitstel mag het programma nu toch eindelijk plaatsvinden. Op basis van de verwachte versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen deze concerten doorgaan met volledige capaciteit. Uiteraard worden de dan geldende maatregelen gehanteerd. Maan opent de serie op dinsdag 10 augustus. Iris Hond speelt op woensdag 11 augustus werk van haar favoriete componist Ludovico Einaudi. Donderdag 12 augustus is het de beurt aan Candy Dulfer, die samenspeelde met namen als Beyoncé, Prince, Arehtha Franklin en Pink Floyd. Vrijdag 13 augustus beklimt Thomas Azier het podium. Zaterdag 14 augustus staan Suzan & Freek centraal. Dit optreden is uitverkocht.

Zie ook peppel-zeist.nl of tivolivredenburg.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden