Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Mensen van 18 jaar en ouder die zich zonder afspraak willen laten vaccineren voor corona kunnen tot en met zondag 25 juli terecht in het Goffertstadion in Nijmegen&nbsp;</p>

Mensen van 18 jaar en ouder die zich zonder afspraak willen laten vaccineren voor corona kunnen tot en met zondag 25 juli terecht in het Goffertstadion in Nijmegen 

(Foto: )

Prikken voor corona zonder afspraak in De Goffert

  Nieuwsflits

NIJMEGEN - Mensen van 18 jaar en ouder die zich zonder afspraak willen laten vaccineren voor corona kunnen tot en met zondag 25 juli terecht in het Goffertstadion in Nijmegen. GGD Gelderland-Zuid biedt die mogelijkheid tijdens een vrije inloop van 08.00 tot 13.00 uur. Er wordt geprikt met het Janssen-vaccin, waarvoor één prik voldoende is. 

GGD Gelderland-Zuid wil graag dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren om het coronavirus uit te bannen. “Voor sommige mensen is het maken van een afspraak een drempel om zich te laten vaccineren. Soms speelt ook prikangst een rol. Daarom wordt nu de mogelijkheid geboden om op een vrije inloopochtend langs te komen. Mensen die hiervoor belangstelling hebben, moeten wél een geldig legitimatiebewijs meenemen, zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Een verblijfsvergunning is ook voldoende.” 

Tijdens de inloop is deskundig personeel aanwezig om mensen te begeleiden en te informeren. Dit gebeurt voor, tijdens en na het prikken. Ook is er speciale zorg voor mensen met prikangst. Op het terrein van De Goffert staat duidelijk aangegeven waar men terecht kan. Parkeren is gratis. 

Meer berichten