Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Bloedprikken op een prikpost van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ)? Maak dan eerst een afspraak&nbsp;</p>

Bloedprikken op een prikpost van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ)? Maak dan eerst een afspraak 

(Foto: Patricia Rehe )

Bloedafname op afspraak bij ALLE CWZ priklocaties

  Nieuwsflits

NIJMEGEN - Bloedprikken op een prikpost van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ)? Maak dan eerst een afspraak. Dat geldt al vanaf maart voor veel CWZ priklocaties. Vanaf 1 augustus geldt dit voor ALLE locaties. Patiënten plannen hiervoor zelf online een afspraak in. “Patiënten hoeven zo minder lang te wachten. Bovendien kunnen we drukke momenten voorkomen en de 1,5 meter afstand waarborgen.” 

In maart is CWZ begonnen met het prikken op afspraak bij 18 priklocaties in Nijmegen, Grave, Groesbeek en de poliklinieken Druten, Jonkerbosch en Waalsprong. De ervaringen zijn positief zowel bij patiënten als medewerkers. Daarom gaat CWZ vanaf 1 augustus 2021 bij álle CWZ prikposten op afspraak werken. Mensen kunnen nu al digitaal een afspraak inplannen via www.cwz.nl/bloedprikken.

Lukt het niet om online een afspraak te maken? Bel dan het digitale afsprakenbureau: tel 024 - 365 87 87, bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Poli bloedafname B82: alleen nog voor interne patiënten

De poli bloedafname B82 is alleen nog toegankelijk voor interne CWZ patiënten en patiënten die al een prikafspraak hadden staan. Patiënten kunnen dus niet meer zelf een afspraak maken voor een bloedafname op poli B82 in CWZ. Patiënten die altijd hun bloedafname op poli B82 lieten uitvoeren, kunnen terecht op poli Jonkerbosch. Ingang tegenover het Goffert stadion.

Meer berichten