Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Onder begeleiding van visjuffen en -meesters kunnen jongeren tot veertien jaar kennismaken met vissen.</p>

Onder begeleiding van visjuffen en -meesters kunnen jongeren tot veertien jaar kennismaken met vissen.

(foto: Sander Boer)

ZomerVISkaravaan komt naar Zevenaar

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Ben jij gek van sportvissen, niet ouder dan veertien jaar en wil je daar meer over weten? In samenwerking met HSV De Breuly wordt een supergaaf VIS-event gehouden op zaterdag 4 september 2021 aan Visvijver Rosorum in Zevenaar. Deze dag is een onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

van de redactie 

Het VIS-event duurt van 09.30 tot 14.30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen. 

Over de ZomerVISkaravaan

Door het hele land vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere eendaagse VIS-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, op een juiste wijze een vis leren onthaken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator, leren werpen en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van vismeesters en visjuffen kunnen kinderen ook zélf vissen! 

Vol=vol

Alle kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel! Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle VIS-events is te vinden op de onderstaande website. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen tot en met veertien jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

Verantwoord sporten

Voor het VIS-event van de ZomerVISkaravaan wordt door Sportvisserij Nederland het protocol Verantwoord sporten bij Hengelsportverenigingen gehanteerd. Meer informatie tref je aan op de website van Sportvisserij Nederland. Meer informatie over het lokale JeugdVISevent is te vinden op hsvdebreuly.mijnhengelsportvereniging.nl.

stekkie.nl

Meer berichten