Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Hole 16 Immerloo Park</p>

Hole 16 Immerloo Park

(Foto: Sandra Meuleman)

Beste discgolfers in Immerloo Park

  Nieuwsflits

ARNHEM - De beste discgolfers van Nederland doen zaterdag 7 augustus Arnhem aan. Ze spelen in het Immerloo Park de National Tour. Discgolf is een snel groeiende sport met in het Immerloo Park een van de mooiste 18 holes banen van Nederland. De wedstrijden starten om 09.30 uur en zijn rond 15.30 uur afgelopen. 

Golfen met een disc of frisbee. Net als ‘gewoon’ golf probeer je vanaf de tee in zo min mogelijk worpen in de hole te gooien. Dat is alleen geen gat in de grond maar een mand met kettingen erboven waarvan er 18 in het park staan. Voor iets meer dan 10 euro heb je een echte discgolfschijf en kun al je aan de slag. Bij Bear Discgolf kun je ook een tas met schijven huren om de sport met je vrienden of familie te ervaren. 

Bear Disc Golf, de discgolfvereniging in Arnhem, organiseert de wedstrijd op 7 augustus in het kader van de Nederlandse National Tour. “Omdat de beste spelers van Nederland aanwezig zijn, belooft het spectaculair te worden om naar te kijken. Op het centrale veld in het Immerloo Park is het ‘players home’ waar iedereen informatie kan krijgen over disc golf en zelf een schijf kan gooien. Die dag zijn de holes in het park eenmalig niet beschikbaar maar worden bij het ‘players home’ wel mobiele manden opgesteld voor geïnteresseerden.”

Meer info:  info@beardiscgolf.nl. 

www.beardiscgolf

Meer berichten