Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Het bijzondere terras van Eet-Lokaal in Zevenaar is in de race om, volgens het publiek, het beste terras van Nederland te worden.</p>

Het bijzondere terras van Eet-Lokaal in Zevenaar is in de race om, volgens het publiek, het beste terras van Nederland te worden.

(foto: PR)

Heeft Eet-Lokaal het beste terras van Nederland?

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Misset Horeca houdt jaarlijks de Terras Top 100. Deze verkiezing bestaat uit twee prijzen. Er is kans op een plek in de top 100 van beste terrassen. Deze lijst wordt samengesteld na bezoeken van mystery guests aan de uitgekozen bedrijven. 

van de redactie 

De tweede prijs is een publieksprijs waarbij gasten kunnen stemmen op het terras van hun keuze. In regio de Liemers zijn slechts twee terrassen in de race voor de publieksprijs. Het terras in de bijzondere binnentuin op het Landgoed Huis Sevenaer behoort toe aan Eet-Lokaal en is één van die terrassen. Inmiddels zijn er ruim 22.000 stemmen uitgebracht op de publieksprijs. Piepers en Paupers uit Veenhuizen gaat nog altijd aan kop, maar het Eet-Lokaal klopt op de deur. 

‘Samen zetten we deze gastvrije regio daarmee op een bijzondere wijze op de kaart’

Prachtige terras

Op 6 september wordt tijdens een live event de uitslag van de Terras top 100 en de publieksprijs bekendgemaakt bij de winnaar van de vorige editie in Veere (Zeeland). Onder het motto ‘Kijk verder in de Liemers’ roept het team van Eet-Lokaal iedereen op om zijn/haar stem uit te brengen op dit prachtige terras midden in het centrum van de Liemers. Via deze link breng je jouw stem uit op Eet-Lokaal. Samen zetten we deze gastvrije regio daarmee op een bijzondere wijze op de kaart.

Meer berichten