Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Op speciaal verzoek kan Robert Pauwels zondag 26 september ook een fantastische Hazes-act doen. Doe dan je ogen dicht en Hazes is daar!</p>

Op speciaal verzoek kan Robert Pauwels zondag 26 september ook een fantastische Hazes-act doen. Doe dan je ogen dicht en Hazes is daar!

(foto: Teun de Koning)

Schuttersfeest bij E.M.M.

  Nieuwsflits

OOY/ZEVENAAR - Traditiegetrouw is het laatste weekend van september het schuttersfeest bij Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar. De schutterij is positief ingesteld en hoopt dat dit jaar het traditionele schuttersfeest gewoon gehouden kan worden.

van de redactie

Schutterij E.M.M. laat in een reactie weten: “Nu we al ruim anderhalf jaar stil liggen hopen we toch echt dat we in het laatste weekend van september - zaterdag 25 en zondag 26 september - weer als vanouds en zonder belemmeringen het schuttersfeest kunnen vieren.”

De Paloma’s

Door het niet doorgaan van de Zwarte Cross en het snel schakelen is schutterij E.M.M. er trots op dat ze voor zaterdagavond 25 september toporkest De Paloma’s hebben kunnen vastleggen. De Paloma’s nemen je met liefde mee terug naar de goede oude tijd. Alle nostalgische liedjes komen dankzij De Paloma’s weer opnieuw tot leven. Inclusief het geluid van een echte accordeon en Hammond-orgel. Laat je verrassen door deze band die, dankzij hun Achterhoekse roots, ook af en toe wat steviger werk ten gehore zal brengen. Dus zin in een feestje van herkenning? Ouderwetse Hollandse gezelligheid? Toporkest De Paloma’s trapt ze knettertje hard aan!

Schiettent 

Toporkest De Paloma’s zijn niet het enige vermaak op deze avond. Schutterij E.M.M.: “Tevens hebben we deze avond de (kermis)schiettent op ons terrein staan dus degene die het kermisgevoel willen ophalen komen aan hun trekken.” Leden van Schutterij E.M.M. hebben alleen op vertoon van hun schutterskaart vrije toegang. Voor niet-leden start de kaartverkoop op 14 augustus via Eventgoose (eventgoose.com). Kaarten kosten € 10,00 (plus de servicekosten van Eventgoose). Let op: deze avond en de kaartverkoop gaat alleen door indien er groen licht komt van het kabinet komt. 

Robert Pouwels

Zondag 26 september is het voor de schutterij weer vroeg dag en zullen ze het buurtschap rondtrekken voor het bezoeken van de erebogen waarna ze rond 13.30 uur weer terug zullen zijn in het schuttersgebouw aan de Slenterweg. Na het huldigen van de jubilarissen zal de feestmiddag verder gaan met de muziek van topmuzikant Robert Pouwels. In de loop der jaren is Robert uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte feest-dj van het land en daar buiten. Op speciaal verzoek kan hij ook een fantastische Hazes-act doen. Doe je ogen dicht en de Hazes-vibe is daar! “We kunnen nog meer mooie woorden aan Robert wijden, maar een optreden van Robert meemaken is voldoende om je te overtuigen. Verder zullen er diverse schietwedstrijden zijn en natuurlijk is er het springkussen voor de jeugd.” De toegang is gratis.

Olderwets gezellig

Het hele schuttersfeest valt of staat natuurlijk met de toekomstige ontwikkelingen rondom het coronavirus. Toch is Schutterij E.M.M. positief gestemd over het doorgaan van het schuttersfeest tijdens het laatste weekend van september. Ze laten ten slotte weten: “We hopen 13 augustus op groen licht vanuit het kabinet zodat we weer de mogelijkheid hebben voor een olderwets gezellig schuttersfeest bij E.M.M. Ooy-Zevenaar! Houd de social media van Schutterij E.M.M. in de gaten voor de laatste informatie. Meer informatie is ook te vinden op onze website.”

schutterijemm.nl

Meer berichten