Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Bestuurder Irma Harmelink van Elver overhandigt een schep aan directeur Frans Wientjes van Het Bio Vakantieoord.</p>

Bestuurder Irma Harmelink van Elver overhandigt een schep aan directeur Frans Wientjes van Het Bio Vakantieoord.

(Foto: )

Samenwerking Topgroen en ‘Bio’: ‘Vertrouwen in toekomst’

  Nieuwsflits

ARNHEM - Sinds 1 oktober 2020 zijn deelnemers van dagbestedingsgroep Topgroen van Elver aan de slag bij het Bio Vakantieoord. Hét aangepaste vakantiepark waar gezinnen met een gehandicapt kind samen vakantie kunnen vieren. De deelnemers van Topgroen helpen bij het tuin- en bosonderhoud, de verzorging van de dieren op de kinderboerderij en ze bouwen er binnenkort een tuinkas. Het is een prettige samenwerking, weet begeleidster Jeanet: “Het is een mooie locatie. Het Bio Vakantieoord is ontzettend gastvrij.” 

Jarenlang zaten de deelnemers van Topgroen aan de Bakenbergseweg in Arnhem. Vanwege nieuwbouwplannen moesten ze uitwijken naar een andere locatie. Regiomanager Ric: “Voor onze deelnemers is het heel belangrijk dat zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Het was een lastige zoektocht. Gelukkig werden we getipt om eens te kijken bij het Bio Vakantieoord. Onze deelnemers hebben hier de ruimte gekregen om hun reguliere werkzaamheden voort te zetten. Zelfs onze hangbuikzwijntjes kunnen meeverhuizen!”

Op haar beurt is het Bio Vakantieoord blij met de komst van Topgroen. Bedrijfsleider Maureen: “We werken dagelijks met gehandicapten en vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan meedoen. Topgroen past goed bij het Bio Vakantieoord.” 

Meer berichten