Logo nieuwsbode-zeist.nl


<p>Rolf Sanchez is één van de topartiesten die naar Zevenaar komt!&nbsp;</p>

Rolf Sanchez is één van de topartiesten die naar Zevenaar komt! 

Foto: (foto: PR)

Zomer Theater Zevenaar met bekende Nederlandse artiesten

  Nieuwsflits

ZEVENAAR - Er gaat iets moois gebeuren! Vanaf woensdag 25 augustus is Het Musiater vijf dagen lang omgetoverd tot Zomer Theater Zevenaar met bekende Nederlandse artiesten als: Rolf Sanchez, Emma Heesters, OG3NE, Xander de Buisonjé en Samantha Steenwijk. De Zevenaarse ondernemers Jordi van Rootseler en Tim van Rekum hebben de handen ineen geslagen en met behulp van onder andere Kunstwerk! hebben zij binnen een week dit Zomer Theater Zevenaar neergezet met een line-up waar je u tegen zegt.

van de redactie

Op maar liefst vijf dagen komen de bekende Nederlandse artiesten naar Het Musiater in Zevenaar. De avonden worden muzikaal omlijst door lokale bands zoals Lara Leaves, The Tributes, De Zaak en Broodopdeplank. Op alle avonden ben je vanaf 19.00 uur welkom, waarbij je ontvangen wordt met een tropisch welkomstdrankje. Tijdens het voorprogramma kun je genieten van de lokale helden. Daarna treedt één van de Nederlandse topartiesten op. De avond wordt onder het genot van een drankje afgesloten met een laatste set van de lokale band. Woensdag 25 augustus wordt er afgetrapt met Samantha Steenwijk. De spontane Voorburgse zangeres is met haar dijk van een stem en open persoonlijkheid zeer geliefd bij het publiek en weet grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Xander de Buisonjé

Donderdag 26 augustus is het de beurt aan Xander de Buisonjé. Hij is bij uitstek dé artiest voor een zwoele zomeravond in Het Musiater. Met zijn charisma en muzikale repertoire speelt hij de avond plat vanachter de vleugel. Een avondje met Xander aan de piano staat garant voor veel plezier!

Emma Heesters

Vrijdag 27 augustus komt Emma Heesters Het Musiater onveilig maken. Zij is op dit moment één van Nederlands grootste muzikale talenten. Met hits als ‘Waar ga je heen’ en ‘Loop niet weg’ heeft ze bewezen dat ze bij de absolute top behoort. Met haar soepele heupen en schitterende stem, krijgt ze iedereen in de zaal aan het dansen!

OG3NE

Zaterdag 28 augustus a.s. zijn de zussen van OG3NE van de partij. De Nederlandse vocalgroup bestaat uit de zussen Lisa (24) en de tweeling Amy en Shelley (23) en worden geroemd om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. Drie stemmen die samen komen tot één bijzondere klank, dat is OG3NE!

Rolf Sanchez

Zondag 29 augustus wordt er afgesloten met niemand minder dan Rolf Sanchez, de meest succesvolle Latin zanger van Nederland. Dit heeft hij onder andere te danken aan zijn deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Zijn zomerhit ‘Mas Mas Mas’ stond afgelopen jaar weken aan de top van de hitlijsten en ook de opvolger ‘Ven Ven’ wordt inmiddels luidkeels meegezongen.

Ticketverkoop 

De verkoop is inmiddels gestart. Er zijn per avond maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij. De ticketverkoop gaat via www.liemerskunstwerk.nl. De avond is inclusief consumpties. Voor toegang tot het Zomer Theater Zevenaar heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie en toegangseisen kun je vinden op www.zomertheaterzevenaar.nl/info/.

Meer berichten